New Mexico

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: New Mexico

Új-Mexikóban eladó ingatlan

Az Új-Mexikó egy rövid távolságra határolja délre Mexikóval; keletre Texas és Oklahoma; Nyugaton az Arizonával határos.

Új-Mexikó az Egyesült Államok délnyugati részén található állam. Colorado közelében. Ez magában foglalja a Chihuahua sivatagot és a Sangre de Cristo hegységeket. Az 1610-ben alapított főváros, Santa Fe híres luxusfürdőiről és spanyol gyarmati építészetéről. A város egy élénk művészeti jelenet központja, a grúz O'Keeffe Múzeum, amely megőrzi a művész ikonikus festményeit, és a szabadtéri Santa Fe Operát, és ezért jó hely lehet, ahol ingatlanokat keres Új-Mexikóban.

Új-Mexikó állam, az úgynevezett "varázslatföld" volt az Egyesült Államokhoz hozzáadott 47. állam. Mérete szerint ez az 5. legnagyobb állam, de ennek ellenére az országban csak a 36. lakosság van. Három amerikai indián foglalás és 19 pueblos található.
A gazdaság nagyban függ az amerikai hadseregtől. Számos hadsereg és légierő alapja és egyéb telepítése van, mint például a teszt és a manőverező mezők és a tesztmezők. Új-Mexikó számos technológiai laboratóriumnak is otthont ad.
1912-ben az Unióba belépve 47. államként New Mexico most még többet tart fenn az Egyesült Államokban. kulturális öröksége. Ennek a szilárd spanyol örökségnek köszönhetően a Land of Enchantment több mint 46% -ot spanyol, a legnagyobb arányban a nemzetben, további 9% -át az amerikai indiánnak, a harmadik legnagyobb USA-ban. Az új mexikói 36% -a nem angolul beszél, hanem csak Kaliforniában van, és az állam egyike a négy kisebbségi államnak, Kalifornia, Hawaii és Texas mellett.

Nem csoda, hogy sok amerikaiak nem hiszik, hogy az új-mexikó az Egyesült Államok része, mivel különbségei vannak az USA többi államával.

Ha New Mexico-ban értékesítesz ingatlanokat, láthatja a festői Santa Fe fővárosát és a bájos Taos városát, amely évente több millió turistát vonz a galériákba, múzeumokba és gyarmati terekbe. A kilenc állami sípálya is megtalálható, beleértve a Taos síterület fő síterületét is. A látogatók másik kedvence az állam új, egyedülálló mexikói konyhája, amely magában foglalja a kék kukoricát, a piñon diót, a sopapillákat, az adovada húst és mindenekelőtt a zöldpaprikát.

A hatalmas új-mexikói sivatag és az alacsony népsűrűség teszi az államot alkalmassá a nukleáris fegyverek kutatási létesítményeihez, beleértve a Los Alamos Nemzeti Laboratóriumot is. Ezt követően Új-Mexikóban nyílt meg a New Mexico Sandia Nemzeti Laboratórium, egy másik védelmi technológiai kutatóintézet, valamint a hulladék elszigetelésére szolgáló kísérleti üzem, amely az egyetlen nukleáris hulladék ártalmatlanításának helye.

Még ennél is nagyobb a Los Alamos, a tudósok és a kutatóorvosok nagy koncentrációja a Los Alamos Nemzeti Laborban.

A Santa Fe ingatlanpiac az egyik legdrágább az Új-Mexikóban, bár a Santa Fe értékei nem tartoznak az egyik legdrágább Amerikába, így nagyon érdekes hely lehet a New Mexico-i ingatlanok számára.

Az egyszemélyes otthonok a Santa Fe leggyakoribb szállásai, a város lakóegységeinek 57,16% -át teszik ki.

Új-Mexikóhoz képest a legfrissebb Santa Fe értékelési arány az új-mexikói városok és városok több mint 90% -a.

Nagyon fontos szem előtt tartani, hogy ezek a városok átlagos felértékelődése. A Santa Fe belsejében lévő egyes városrészek befektetési potenciáljukban különböznek, néha egy nagy üzletnek.

Az Albuquerque-i ingatlanpiac eléggé jól megy, és érdekes a New Mexico-i eladó ingatlan. Valójában a számok jobbnak tűnnek, mint az előző években. Ekkor mintegy 2 900 lakóhely van az Albuquerque piacán. Ezúttal tavaly 3,600 volt.

Még ha a New Mexico-ban eladásra kerülő ingatlan iránti kereslet is növekszik, az építési bizalom csökken.

Ez főként a tételek leltárának hiánya, a munkaerő hiánya, a faanyag hiánya, és természetesen a kamatlábak is ezt befolyásolják.

Tehát, mielőtt eldöntené, hogy új-Mexikóban eladó ingatlanot vásárol, számos tényezőt kell figyelembe vennie.

  •  
    Új-Mexikóba költözik. Külföldön élők és élnek Új-Mexikóban

      Az amerikai kontinens legszebb nemzeteinek elemzésével nem említhetjük meg a maga nemében egyedülálló földet. Mint ismeretes, Amerika olyan állam, amely sok etnikai csoportot örömmel fogad, ezért lehetetlen, ha nem találja meg saját dimenzióját. Ma úgy döntöttünk, hogy elemezzük a lehetőségekke ...

2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB